Kruidenboter

Kruidenboter

Vanuit de koelkast direct smeerbare kruidenboter.
Porties: 1

Ingredi├źnten

  • 150 gram Roomboter
  • 10 gram Peterselie
  • 15 gram Bieslook
  • 4 eetlepel Olijfolie extra vergine
  • 1 theelepel Citroensap
  • Zeezout naar smaak
  • Zwarte peper grof gemalen, naar smaak

Instructies

  • Hak de (verse) peterselie en bieslook fijn.
  • Meng boter en olijfolie tot een egale massa.
  • Voeg de fijn gehakte kruiden toe.
    Eventueel knoflook voor smaak.
  • Breng op smaak met zeezout, grof gemalen zwarte peper en citroensap.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.